Vårt serviceerbjudande inom landanslutningar är en viktig del av vårt erbjudande. Vi kontrollerar din OPS-anläggning genom vårt supportcenter i Stora Höga, och kan därför se om någon del av din anläggning behöver underhåll eller om en avvikelse inträffar.

Vårt serviceerbjudande är en integrerad del av vårt OPS-erbjudande, eftersom vi vill att din anläggning ska hålla över tid.

SUPPORTCENTER I STORA HÖGA

Vår supportcenter i Stora Höga tar emot signaler från din anläggning digitalt, under alla dygnets timmar. Skulle något oväntat hända så ser vi det direkt, och kan vara på plats så snart det bara går. Ibland innan någon annan ens hunnit uppmärksamma störningen.

INGEN ANLÄGGNING ÄR DEN ANDRA LIK

Actemium erbjuder skräddarsydda och kundspecifika lösningar för periodisk kontroll, för att säkerställa att just er anläggnings livslängd förblir optimerad.

HÅLLBARHET

Genom att erbjuda komplett underhåll så kan vi garantera att din anläggning håller över tid och är i bra skick. Utöver vår dedikerade servicepersonal så använder vi alltid enbart komponenter av högsta kvalitet för att säkerställa den dagliga driften.

Genom vårt supportcenter kan vi åtgärda dom flesta vanliga problemen från Stora Höga och spara både tid men framför allt miljön då inte belastar den med långa resor.

 

VÅRT SERVICEERBJUDANDE

  • Digital övervakning 24/7
  • Dedikerad servicepersonal
  • Periodisk kontroll
  • Skräddarsydda lösningar
  • Genom vår OPS-lösning och genom vårt underhåll av anläggningarna vill vi bidra till en hållbar framtid

Tveka inte att kontakta Ingemar Gustavsson för mer information!