Nyheter industri / actemium / Emil Lundgren / hållbarhet / installation / vinci / vinci energies nordic / VINCI ENergies Sverige

Actemium får förstärkning – Emil Lundgren i Trollhättan och Vänersborg blir Actemium

anställda vid actemium

1 juli växer Actemium på den svenska marknaden. Då ansluter Emil Lundgren-enheterna i Trollhättan och Vänersborg till varumärket. Varumärkesbytet är en del av en långsiktig satsning i regionen.

Actemium levererar totallösningar inom el, instrument och service främst mot industri- och infrastruktur. Bytet till Actemium skapar ett bredare samarbete och utveckling av varumärket.

Emil Lundgren har tillhört VINCI-koncernen sedan 2000, där Actemium är ett av de globala varumärkena, och enheterna i regionen samarbetar redan i gemensamma projekt för olika kunder. Det är därför ett naturligt steg att vi nu arbetar tillsammans under ett och samma varumärke,” säger Ingemar Gustavsson, varumärkesansvarig för Actemium Sverige.

”Actemium stärker oss ytterligare i vår profil framåt för att erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar inom installationstjänster. Här får vi tillgång till ett större nätverk och vi kan tillsammans erbjuda många olika kompentenser och en mer flexibel resursbemanning. Detta gör att vi kan ta större och mer komplexa projekt i framtiden. Det är fortsatt samma människor, engagemang och kunskap men nu under namnet Actemium,” avslutar Ingemar.

Varumärkesbytet till Actemium sker 1 juli 2022 och omfattar Emil Lundgren i Trollhättan och Vänersborg.

Actemium en av Sveriges största installatörer inom elteknik, automation och instrumentering. Varumärket ingår i ett globalt nätverk med över 22 000 medarbetare och 400 affärsenheter i 41 länder. Actemium är en del av den globala koncernen VINCI Energies, som är en del av VINCI Group med över 220 000 anställda i 120 länder.