Välkommen till Actemium Sverige

Vi utvecklar lösningar för att förbättra och optimera kundernas system och processer inom el- och automationsindustrin, från strömförsörjning till automationsstödd tillverkningskontroll.

 
 
 
Läs mer
 

Actemiums tjänster inriktar sig på att förbättra och optimera den industriella prestandan genom hela produktionskedjan i kundernas anläggningar.    

 

Maintain

 

 

 
 
 
Läs mer
 

Konstruktion

Vi är med i den grundläggande förprojekteringen - granskning, rådgivning och support - och utarbetar tekniska lösningar som konstruktionen baseras på.

Med utgångspunkt från våra kunders behov erbjuder vi dem konsultation och granskning för att utvärdera systemkapacitet. Tack vare våra marknadssegment och vårt nätverk av experter kan vi göra relevanta processanalyser och definiera omfattningen av våra kunders projekt.

Konstruktion och projektering pågår hela vägen fram till genomförande och underhåll. Tillsammas med våra kunder undersöker vi möjligheten att arbeta fram relevanta lösningar i enlighet med gällande regler och krav.

http://www.actemium.se/wp-content/uploads/2013/11/maintain-visual.png
Konstruktion

Utförande

Genomförandefasen, som innefattar allt från enskilda tekniska lösningar till mer omfattande multi-tekniska, integrerade och stora komplexa projektåtaganden.

Vi följer handlingsplanen och tar hänsyn till gällande internationella normer under hela genomförandefasen vid inköp, programmering, montage och länkar samman projektets alla resurser.

Vi har expertis inom el, instrumentering, automation, industriell IT, mekanik och hydraulik. Våra specialiserade team garanterar förstklassig service, respekterar deadlines och engagemang inför driftsättning.

http://www.actemium.se/wp-content/uploads/2014/03/build.png
Utförande

Underhåll

Industriella underhållsåtgärder, inklusive revision, tekniskt och operativt underhåll, både on-site och i verkstad, driftsstopp och tillhörande tjänster.

För att säkerställa att våra kunders anläggningar är tillgängliga, tillförlitliga och säkra verkar våra team oavsett om det gäller tekniskt underhåll, entreprenader, serviceavställning eller verkstadstjänster.

Vi erbjuder även drift- och servicetjänster samt teknisk support för att förbättra kapaciteten av våra kunders system. Vi utbildar deras personal med de för kunden bäst lämpade metoderna.

http://www.actemium.se/wp-content/uploads/2014/03/maintain.png
Underhåll
 
 

 
Konstruktion
 
Utförande
 
Underhåll
 

“Vår serviceavdelning har en mycket bred kompetens. I servicebilarna finns all nödvändig utrustning som kan behövas för de uppdrag vi får.”

Tommy Johansson , servicetekniker, Actemium Industri

“Våra skåp och paneler byggs i vår verkstad utifrån kundens önskemål och behov. Och givetvis utför vi CE-märkning!”

Magnus Hansson , tekniker, skåpsverkstaden, Actemium Automation

“För en komplett dokumenterad leverans använder vi en professionell dokumenthantering och är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.”

Magnus Ericsson , automationsingenjör, Actemium Automation

“—Vi har många års erfarenhet av systemutveckling och kundanpassade lösningar. Och självklart fixar vi både projektledning och programmering. ”

Tomas Taglind , automationsingenjör, Actemium Automation
 
 
 

“Vår serviceavdelning har en mycket bred kompetens. I servicebilarna finns all nödvändig utrustning som kan behövas för de uppdrag vi får.”

Tommy Johansson, servicetekniker, Actemium Industri

Senaste nyheterna

 
Actemium Sverige 13.02.2017

Actemium medverkar på Advanced Engineering 2017

Läs mer
 
VINCI 08.01.2015

Vi är störst i världen!

construction Som en del av VINCI-koncernen är vi nu också officiellt också en del av världens största byggbolag med…

 
Läs mer
Actemium Sverige 08.01.2015

Actemium säkrar sötvattnet till göteborgarna

Ormo I Nordre älv norr om Hisingen ligger Ormo skärmanläggning. Den byggdes på 30-talet för att hindra att för mycket saltvatten skulle rinna…

 
Läs mer